Polityka Prywatności

Korzystając z witryny www.perfumyswiata.pl masz pewność, że Twoje dane są w pełni bezpieczne.

Wszystkie dane, które są przekazywane w celu realizacji zamówień są wykorzystywane jedynie do ich realizacji.

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni administratorzy Sklepu.

Każda osoba zamawiająca ma w pełni dostęp do swoich danych. Klienci mogą w każdym momencie zmieniać, edytować i usuwać swoje dane osobowe.

Sklep nie sprzedaje nikomu danych osobowych. Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb. Każdy ma możliwość wyłączenia przechowywania plików cookies (ciasteczek) z poziomu przeglądarki - wówczas takie dane nie będą wykorzystywane przez żadną witrynę.

Klienci zarejestrowani w sklepie internetowym Lu-Go mogą dokonywać w dowolnym momencie edycji swoich danych osobowych bez informowania o tym fakcie administratora sklepu jeśli tylko pozwala na to system sklepu.

Informujemy również, że jeżeli posiadamy na stronie odnośniki do innych stron to nie odpowiadamy za ich zawartość.

Materiały, teksty, artykuły, opisy i zdjęcia na Naszej stronie są własnością firmy Lu-Go Łukasz Twardowski. Wszelkie prawa do własności wymagają tu pisemnej zgody właściciela sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres bądź telefonicznie. Skontaktować się z Nami można przez podstronę Kontakt. Podstronę kontakt znaleźć można w dole strony - stopce - klikając na odnośnik Kontakt i przenosząc się na prawidłową stronę z Naszymi danymi do kontaktu.

Warto także zapoznać się z regulaminem Naszego sklepu internetowego.